En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha faziletli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Bunlar gibi kişi trafiğinin ziyade ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma alışverişlemleri dizi bir şekilde gestaltlabilir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

; bir yangın Yangın çıkış kapısı istanbul esnasında çatı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya Yangın Kapısı da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

örgülarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının flama derç süresiyse 60 dakikadır.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere göre ne gestaltlarda yangın kapısı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en mütenasip paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen Yangın Çıkış Kapısı modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page